T³ Europe Logo

T³ Nederland - Teachers Teaching with Technology™

Docentennetwerk T³ Nederland

T³ Nederland (Teachers Teaching with Technology) is een groep docenten wiskunde en exacte vakken. Zij ontwikkelen lesmateriaal en nieuwe didactische werkvormen in combinatie met technologie. T³ Nederland wordt ondersteund door Texas Instruments en al haar partners.

Lehrkräfte im Gespräch

Wiskunde- en bètaonderwijs

Het wiskunde- en bètaonderwijs is constant in beweging. Daar zijn relatief nieuwe begrippen als computational thinking en physical computing als onderdeel van digitale geletterdheid bewijs van. Naast je normale werkzaamheden heb je als docent alle veranderingen bij te houden en een plek te geven in je les. Dit is niet altijd eenvoudig. Daarom bieden we verschillende workshops aan om jou en je collega’s hierbij te ondersteunen. Welke veranderingen er ook aankomen in de curricula, onze T3-docenten zorgen ervoor dat jij en je collega’s altijd precies weten welke dit zijn en hoe je deze verwerkt in je lessen. 

Ontdek ons trainingsaanbod

Lehrkräfte im Gespräch

WIL-de Python

Ontdek via deze bootcamp wat programmeren in Python kan betekenen voor onderzoeksopdrachten

Meer info

WIL-de STEM

Kant-en-klare materialen om in de klas te gebruiken. Van eenvoudige programmeer-activiteiten tot uitdagende STEM-projecten.

Meer info

WIL-de Wiskunde

Korte en heldere instructievideo’s over het gebruik van de TI-84 Plus CE-T en TI-Inspire™ CX technologie.

Meer info

Lehrkräfte im Gespräch

T³ Webinars   

Bekijk het aanbod van T3 webinars rondom logisch redeneren, algoritmisch structureren en programmeren in de klas. 

Meer info

 

Laat je leerlingen coderen!

Eén van onze gedreven T³-trainers komt langs om samen met je leerlingen aan de slag te gaan met een codeeractiviteit in Python. 

Maak nu een afspraak