Activiteiten, netwerk en projecten

T³ Nederland is nauw verbonden met T³ Vlaanderen en de TI STEM labs. Daarnaast zijn er allerlei praktische publicaties en instructievideo’s.

Netwerk – T³ Vlaanderen

Nieuwe media veranderen het onderwijs. Zinvol gebruik van technologie in de les vraagt nieuwe vaardigheden. Het doel is het ondersteunen van de professionalisering van leerkrachten en docenten op het gebied van ICT, zodat een goede integratie van technologie in het onderwijs bevorderd wordt. In Vlaanderen is het T³ netwerk sinds 1998 actief in nauwe samenwerking met Nederland.

Lees meer

Netwerk – STEM Labs

TI STEM labs is een netwerk van scholen met een visie op STEM-onderwijs. Doceer- en leerstrategiën en content worden ontwikkeld en geëvalueerd voor implementatie is de klas.

Lees meer

Videokanaal

WIL-de Wiskunde presenteert korte, heldere instructievideo’s over het gebruik van de TI-84 Plus CE-T en TI-NspireTM CX technologie: alles over de examenstand, tips & tricks en nog veel meer.

Lees meer

Publicaties

T3 heeft allerlei handige publicaties voor de verschillende vakken met verschillende technologieën. Heel praktisch toepasbaar!

Lees meer

T³ Cahiers

Navormingsmateriaal van T³ Vlaanderen gebundeld in Cahiers.

Lees meer