Professionele ontwikkeling

Wil jij aan je professionele ontwikkeling werken? Bekijk dan eens het aanbod aan trainingen van T³ Nederland! Onze leerkrachten bieden praktische hulp zodat je het geleerde direct in de klas toepast. Daarnaast komen we graag naar jouw school voor workshops op maat.

Laat je leerlingen programmeren!

Eén van onze T³-trainers komt naar school en gaat samen met jouw leerlingen aan de slag met Python.

Maak nu een afspraak

Breid je kennis uit met een docententraining

Meer weten over computational thinking en physical computing? Onze T³-leraren komen graag langs op school om een workshop te verzorgen.

Bekijk de inhoud van de workshops  

Webinars Nederland en Vlaanderen

Doe mee aan de webinars en werk vanuit huis aan je professionele ontwikkeling! Deze online trainingen zijn ‘s avonds en draaien om logisch redeneren, algoritmisch structureren en programmeren in de klas.

Meer info

 

Workshop digitale tools 

Inclusief TI-Nspire™ CX II-T handheld.
Ludovic Wallaart en Frank van den Berg van T3™ Nederland introduceren in een dagdeel de ins & outs om creatief TI-technologie in de klas toe te passen.

Vind de moordenaar

Het oplossen van misdaden daagt leerlingen uit om op een leuke manier wiskunde toe te passen. Natuurkundeleraar Cathy Baars vertelt hoe zij de lessenserie 'Forensics with TI-Nspire™ technology' gebruikt.


Meer info

Wil-de Python

Doe mee met de Python BootCamp en maak via een aantal gratis webinars kennis met deze populaire programmeertaal. Ook bieden wij verschillende sessies waarbij u van leraren online ondersteuning krijgt bij het programmeren.

Meer over de Python BootCamp

T³-ondersteuning op maat

Onze T³-docent Ludovic Wallaart helpt andere leerkrachten verder met het inzetten van educatieve technologie. Hij komt dus graag een workshop, voorbeeldles of andere ondersteuning op school geven!

Zelf was hij 20 jaar lang wiskundeleraar op verschillende scholen en voor diverse niveaus. Hij weet alles van de grafische rekenmachines uit de TI-84 familie en de TI-Nspire™ CX-technologie. Verder gebruikt hij graag nieuwe vormen van lesgeven om alle leerlingen kennis van wiskunde bij te brengen. Als filosoof denkt hij verder na over de organisatie van ons onderwijs en het doel van wiskunde daarin.

Stuur een e-mail en Ludovic neemt zo snel mogelijk contact met op.

 

T³ symposia

T³ Nederland organiseert jaarlijks een symposium met tal van workshops, waar ideeen en ervaringen worden uitgewisseld. Hier vindt u informatie van de voorgaande jaren en alle materialen.

 • Symposium 2018
  Pakkende wiskunde in de klas
 • Symposium 2017
  Wiskundige denkactiviteiten. Leerlingen uitdagen en activeren.
 • Symposium 2016
  Inspireer en daag uit! Aan de slag met technologie in het wiskunde onderwijs
 • Symposium 2015
  Onderzoekend leren, laat leerlingen denken en onderzoeken
 • Symposium 2014
  Wiskunde en natuurwetenschappen ondersteunen met ICT
 • Symposium 2013
  Nieuwe mogelijkheden voor Wiskunde en Wetenschappen