Trainingen en evenementen

Hoe kun je met technologie jouw lessen interessanter maken? De docenten van het T³ Nederland netwerk bieden trainingen en workshops om TI-technologie in de klas toe te passen. Van webinars over de basisfuncties van de grafische rekenmachine tot uitgebreide workshops over computational thinking. Ook kun je de T³-docenten ontmoeten bij verschillende evenementen voor het onderwijs.

Evenementen

Conferenties, workshops of webinars: je kunt op veel manieren kennis maken met onze producten en het gebruik in de klas. Zoek ons dus op!

WIL-de STEM

Kant-en-klare materialen om in de klas te gebruiken. Van programmeer-activiteiten voor in de klas tot uitdagende STEM-projecten.

WIL-de Python

Volg onze opgenomen webinars en leer programmeren in Python. Met concrete opdrachten en gratis lesmaterialen.

Meer info

T³-ondersteuning op maat

Onze T³-docent Ludovic Wallaart helpt andere leerkrachten verder met het inzetten van educatieve technologie. Hij komt dus graag een workshop, voorbeeldles of andere ondersteuning op school geven!

Zelf was hij 20 jaar lang wiskundeleraar op verschillende scholen en voor diverse niveaus. Hij weet alles van de grafische rekenmachines uit de TI-84 familie en de TI-Nspire™ CX-technologie. Verder gebruikt hij graag nieuwe vormen van lesgeven om alle leerlingen kennis van wiskunde bij te brengen. Als filosoof denkt hij verder na over de organisatie van ons onderwijs en het doel van wiskunde daarin.

Stuur een e-mail en Ludovic neemt zo snel mogelijk contact met op.

 

T³ symposia

T³ Nederland organiseert jaarlijks een symposium met tal van workshops, waar ideeen en ervaringen worden uitgewisseld. Hier vindt u informatie van de voorgaande jaren en alle materialen.

 • Symposium 2018
  Pakkende wiskunde in de klas
 • Symposium 2017
  Wiskundige denkactiviteiten. Leerlingen uitdagen en activeren.
 • Symposium 2016
  Inspireer en daag uit! Aan de slag met technologie in het wiskunde onderwijs
 • Symposium 2015
  Onderzoekend leren, laat leerlingen denken en onderzoeken
 • Symposium 2014
  Wiskunde en natuurwetenschappen ondersteunen met ICT
 • Symposium 2013
  Nieuwe mogelijkheden voor Wiskunde en Wetenschappen