T³ Inspiratiedag: innovatie in de klas

Hoe kun je als bètadocent innoveren in de klas en samen met collega’s aan de slag gaan met vakoverstijgende thema’s? Daar draait het om tijdens de zevende T3-inspiratiedag.

Wat: interactieve inspiratiedag van docentennetwerk T3 Nederland rondom onderzoekend leren, innovatie in het klaslokaal en de toekomst van het bètaonderwijs

Voor wie: middelbare schoolleraren wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie, techniek en informatica

Wanneer: woensdag 9 oktober 2019, van 14:00 tot 20:00 uur, inclusief diner

Waar: Ontmoetingscentrum Impulse, campus Wageningen University & Research (WUR)

Met: 18 sessies, diverse sprekers, pitches en speeddating

Kosten: 150 euro, inclusief btw. Let op: als bètadocent mag je zonder kosten een collega introduceren, een docent die een ander exact vak geeft – om zo nog meer inspiratie te brengen! Bij deelname krijgt elke leraar een TI-Nspire™ CX II-T CAS handheld uitgereikt.

Nodig een collega uit!

Op woensdag 9 oktober ontmoeten we je graag live! Van 14:00 uur tot 20:00 uur zijn er diverse activiteiten rondom vier thema’s:

  1. Onderzoekend leren
  2. Innovatie en technologie
  3. Inspiratie delen
  4. Maatschappelijke & digitale vaardigheden / curriculumontwikkelingen

In totaal kun je via 18 sessies nieuwe ervaringen opdoen. Kom proeven, kennismaken en meedoen! Daarnaast is er alle gelegenheid om te netwerken. We hopen dat je ook een collega meeneemt, dat verdubbelt de inspiratie! Schrijf je bij jouw aanmelding ook een collega uit een andere bètadiscipline in, van je eigen of een andere school? Dan betalen jullie samen 150 euro, inclusief btw.

Over T³ (Teachers Teaching with Technology)

T³ Nederland is een groep docenten wiskunde en exacte vakken. Wij werken samen om met en voor jou lesmateriaal te ontwikkelen. We passen moderne technologie toe om meer inzicht en betrokkenheid te creëren onder de leerlingen. Daarnaast ontwikkelt T³ Nederland nieuwe didactische werkvormen in combinatie met technologie. T³ Nederland wordt ondersteund door Texas Instruments en al haar samenwerkingspartners.