Workshop digitale tools in het bètaonderwijs

Inclusief TI-Nspire™ CX II-T handheld

Voor docenten exacte vakken

In deze compacte workshop maakt u kennis met een vernieuwde didactiek wiskunde en natuurkunde (en programmeren). Verken de grenzen van het bètaonderwijs en zet Texas Instruments-technologie in om wetenschappelijke concepten te visualiseren. Ludovic Wallaart en Frank van den Berg van het T3 Nederland-netwerk van docenten introduceren in een dagdeel de ins & outs om TI-technologie in de klas toe te passen.

Elementen workshop:

  • Ontdek hoe uw leerlingen op een interactieve manier wiskundige en natuurkundige processen kunnen onderzoeken en begrijpen.
  • Visualiseer veranderingen van grafieken door parameters via interactieve schuifbalken aan te passen.
  • Zet programmeren in om een concept te toetsen aan de werkelijkheid.
  • Voer een statistische analyse uit op data die leerlingen in de klas verzamelen.

U boekt een workshop van een dagdeel al vanaf 369 euro per school, inclusief één handheld per deelnemer. Stuur een e-mail naar info@t3nederland.nl om te boeken of voor meer informatie. Wij verzorgen ook trainingen of workshops op maat.

Download hier de flyer van deze workshop (pdf)

T3 Nederland kan niet garanderen dat de training wordt uitgevoerd volgens alle verzoeken van scholen. De trainingen worden per aanvraag geboekt en bevestigd. De TI-Nspire™ CX II-T die is inbegrepen in de training, kan tijdens de training worden afgeleverd of na de training naar de school worden gestuurd.